Dermatologie

LEO Pharma draagt als gespecialiseerde farmaceutische onderneming door middel van dermatologische producten al meer dan vijftig jaar bij aan de verbetering van het leven van patiënten die lijden aan huidaandoeningen.

Op basis van innoverend en streng onderzoek op het gebied van huidziekten, onder andere naar psoriasis, eczeem en huidinfecties, hebben wij een serie producten ontwikkeld, die al drie generaties van artsen en verplegers geholpen hebben om het lichamelijke en sociale ongemak van hun huidpatiënten te verlichten.

Tegenwoordig blijven wij ons richten op de uitdagingen waarmee patiënten en professionele zorgverleners geconfronteerd worden. Het eerste wat wij daarom doen, is naar hen luisteren en hun behoeften in kaart brengen. Daarna zorgen wij ervoor dat de beste experts onderzoek verrichten om te voldoen aan hun behoeften.
 

Onze meest recente therapeutische oplossingen bieden professionele zorgverleners de gelegenheid persoonsgebonden zorg te verlenen aan hun patiënten. Dankzij een breed scala van toedieningsmogelijkheden – pillen, druppels en injecties, crèmes, gaas en zalf – kunnen artsen en verplegers hun behandelingen afstemmen op de leefwijze van iedere patiënt afzonderlijk.