Therapeutische focusgebieden

LEO Pharma heeft de ambitie om binnen onze aandachtsvelden de grootste farmaceutische onderneming ter wereld te worden en competitieve geneesmiddelen te verstrekken aan patiënten en de samenleving in zijn algemeenheid.

Onze producten en therapieën zijn gericht op patiënten die lijden aan:

Dermatologie                                   

  • Psoriasis
  • Actinische keratose en non-melanoma huidkanker
  • Huidinfecties                                                                                     

Trombose

Wij streven ernaar de levenskwaliteit te verbeteren van mensen die lijden aan huidinfecties en kritische zorgverlening nodig hebben. Tegenwoordig lijdt één op de vijftig mensen aan psoriasis en uit onze onderzoeken blijkt dat slechts de helft van de mensen daarvan afdoende behandeld wordt. Wij willen dat veranderen.

Wij beginnen met luisteren. Alle medische aandoeningen binnen ons aandachtsveld veroorzaken een hoge mate lichamelijk en sociaal ongemak. Voordat wij behandelingen en oplossingen kunnen ontwikkelen om de mensen die aan deze aandoeningen lijden een beter leven te bieden, moeten wij een goed inzicht hebben van de problemen waarmee zij geconfronteerd worden.

Op basis van een multidisciplinaire expertise in vakgebieden als psychologie, sociologie en fysiologie ontwikkelen wij therapieën en geneesmiddelen die eenvoudig en comfortabel toegediend kunnen worden, waarvan bij voorkeur slechts één dosis of toepassing per dag vereist is en met een breed scala van mogelijke toedieningswijzen.