Producten

Bij LEO Pharma richten wij ons op de ontwikkeling van competitieve geneesmiddelen en therapieën die wereldwijd van unieke waarde zijn voor zowel patiënten als de samenleving. Door ons snel aan te passen aan nieuwe wensen en behoeften leveren wij kwaliteitsgeneesmiddelen aan patiënten die lijden aan huidinfecties en ziekten als psoriasis en eczeem, evenals ziekten waarvoor Trombose en ondersteunende behandelingen nodig zijn, zoals trombose, nierziekten, kanker en oedeem.

Persoonlijke zorgverlening
In het kader van ons streven naar optimaal comfort voor de patiënt stellen wij verplegers en artsen in staat hun patiënten persoonlijk aangepaste zorg te verlenen, zodat zij telkens wanneer mogelijk slechts één behandeling per dag hoeven te ondergaan, snel resultaten kunnen behalen en een therapie krijgen die op hun leefwijze is afgestemd.

Wij communiceren op ethisch verantwoorde en onpartijdige wijze met artsen, verplegers en bestuurders van de zorgsector, zodat u verzekerd bent van eerlijk advies en producten van de hoogste kwaliteit.