Bedrijf

LEO Pharma werd meer dan honderd jaar geleden opgericht en is een onafhankelijke farmaceutische onderneming, gespecialiseerd in onderzoek en ontwikkeling van nieuwe geneesmiddelen op het gebied van de dermatologie en thrombose.
LEO Pharma is volledig in eigendom van de LEO Stichting.

De hoofdzetel van LEO Pharma is gevestigd in het Deense Ballerup in de omgeving van Kopenhagen en wordt wereldwijd vertegenwoordigd in meer dan 100 landen.
Onze onderneming telt wereldwijd ongeveer 4.800 medewerkers die zich inzetten voor de ontwikkeling, productie en verkoop van onze geneesmiddelen.

De organisatie is uitbreidbaar en flexibel, hetgeen ons tal van mogelijkheden voor multidisciplinaire samenwerking binnen de gehele onderneming biedt.
Wij delen kennis, ideeën en vaardigheden die ons in staat stellen innoverende methoden toe te passen, nieuwe technologieën te gebruiken en ons snel aan te passen aan nieuwe omstandigheden.
 

Via de internationale wetenschappelijke netwerken van de LEO Pharma vestigingen zetten wij ons voortdurend in om de synergie van een wereldwijde onderneming te bevorderen.